Als je met je dier een hechte band hebt, communiceer je vaak al onbewust via telepathie. Komt het je niet bekend voor dat je er ineens aan denkt om het waterbakje van de kat bij te vullen? Of dat je in de stad loopt en toch nog een bot uit de dierenwinkel meeneemt voor de hond. Omdat het zo natuurlijk aanvoelt, ga je er vanuit dat het je eigen gedachten zijn. Maar vaak is het wel degelijk het dier dat deze gedachte naar je stuurt. Telepathie is alledaags en heel gewoon en maakt deel uit van je intuïtie. Je deelt gedachten met anderen. We maken het allemaal wel eens mee dat je aan iemand denkt die een korte tijd later opbelt. Telepathie is een aangeboren gave, die iedereen bewust kan leren gebruiken. Door te oefenen kun je deze gave trainen.

Mijn werkwijze

Bij het maken van contact met een dier maak ik mijn hoofd leeg en concentreer ik me op dit dier en zijn gegevens. Ik zoek een rustige plek in huis, ga in meditatie, ga na hoe ik me voel en roep dan het dier aan. Stel ik voel me goed, als ik het gesprek in ga, maar krijg enorme hoofdpijn tijdens het gesprek, dan is het de hoofdpijn van het dier. Soms vraag ik of ik in het dier mag kruipen om te voelen waar pijn of ongemak zit. Sommige dieren ‘vertellen’ honderduit, bij anderen moet ik wat meer geduld hebben en wat meer vragen stellen.

Als het dier ervoor open staat, ga ik vragen stellen en krijg ik antwoord van het dier. Het contact is telepathisch en het maakt geen verschil of ik dit op afstand doe of dat ik fysiek bij het dier ben. Ik vind het persoonlijk makkelijker om een conversatie met een dier op afstand te doen. Een gesprek duurt soms 20 minuten, soms een uur.

Ik heb veel geoefend met diverse diersoorten. Ik stel steeds controlevragen aan het dier, zodat de mens van het dier dit kan bevestigen. Bijvoorbeeld: ‘Wat is het materiaal van je voerbak?, wat is je lievelingsspeeltje? of: hoeveel mensen wonen er in het huis?’. Klopt dit, dan kan ik er van uit gaan dat de resultaten op de vragen die de mens over het dier had, ook juist zijn. Uiteraard bevestigden de mensen de antwoorden op de vragen aan het dier dan ook. Op deze manier heb ik het communiceren steeds verder bij mijzelf ontwikkeld.

UA-34205692-1
Close It